MARMURA SI GRANIT BISTRITA

Marmura si granit Bistrita.

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Rocas Decor Bistrita detine cele mai mare depozit de piatra naturala din Bistrita. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din marmura. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si travertin. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie de compozit quartz, trepte si contratrepte de marmura alba si neagra , glafuri interioare si exterioare de granit,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta acum !

Marmura si granit Beclean Rocas Decor 

Marmura si granit Bistrita, va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de travertin exterior si granit fiamat in Bistrita si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin Bistrita. Rocas Decor executa si monteaza glafuri si trepte in doar 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra naturala de calitate.

cere oferta acum !

BrasovCluj NapocaConstantaTimisoaraBucurestiIasiCraiovaGalatiPloiestiBrailaOradeaBacauPitestiAradSibiuBaia MareSatu MareRamnicu ValceaPiatra NeamtDrobeta – Turnu SeverinSuceavaTargu JiuTargovisteResitaBistritaSlatinaCalarasiHunedoaraDevaAlba IuliaZalauSfantul GheorgheTurdaMediasSloboziaLugojMedgidiaPetrosaniMiercurea CiucSighetu MarmatieiMangaliaDejCampinaCampulungReghinOdorheiu SecuiescSighisoaraSebesBorsa|