MARMURA SIBIU

   Marmura Sibiu Rocas Decor. Produsele noastre din marmura,granit,travertin  pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal podele interior si exterior. Pe plan vertical garduri,socluri si fatade cu piatra decorativa. Executam pervaze,trepte,capace de gard, glafuri si orice piese personalizate doreste clientul. Pretul marmurei are o mare varietate incepand de la modele foarte economice (chiar si la pretul unei banale ceramici) pana la modele exclusiviste si unicate care sunt incadrate la produsele de lux.

     In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine cel mai mare depozit marmura din Sibiu. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura alba si neagra, placaje granit exterior, placaje travertin, placaje ardezie multicolora si placaje antracit fiamat. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem disponibile lastre mari de granit, marmura, travertin si Onix.

Prelucram la cerere pervaze travertin ,blaturi de bucatarie compozit quartz, trepte si contratrepte din marmura alba si neagra , glafuri interior si exterior din granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret marmura in Sibiu si promotii atractive .

cere oferta chiar acum !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

Mai multe modele de marmura la: ROCAS DECOR

 

Marmura Sibiu Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Sibiu si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret marmura Sibiu direct de la producator. Executam si montam trepte si glafuri de marmura pentru exterior si interior in termen scurt.

marmura alba si neagra Cluj Napoca| marmura alba si neagra Timisoara| marmura alba si neagra Bucuresti| marmura alba si neagra Oradea| marmura alba si neagra Sibiu| marmura alba si neagra Bistrita|