MONTAJ DE PIATRA ONIX IN SIBIU

Montaj de piatra Onix in Sibiu, solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor achizitionate de la Rocas Decor.
Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas decor cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

Montaj piatra naturala Sibiu. Producem si montam lastre de marmura model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale de echipe spesializate si cu experienta. Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura sau granit. Montaj de piatra Onix in Sibiu.

Fabricam pe comanda blaturi de bucatarie din quartz si insule de bucatarie. Glafuri pentru interior sau exterior la o gama diversificata de culori de marmura sau travertin. Trepte si contratrepte exterior  la preț micgranit fiamat. De asemenea puteti alege  placari pentru socluri si garduri la exterior de la o gama diversificata de produse.

Pentru a pastra marmura, travertinul, calcarul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala la aspectul initial si pentru a oferi protectia maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor se ocupa Rocas Decor.

Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru intretinerea si reconditionarea pietrei dumneavuastra.

cere oferta personalizata !

Informatii si comenzi    PUPAZA MIHAELA           tel: 0769-026484   mihaela@rocasdecor.ro

Montaj de piatra Onix in  Sibiu de la Rocas Decor
Va putem oferi consultanta in alegerea de marmura si granit in Sibiu. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru piatra Onix in Sibiu direct de la producator. Executam si montam trepte si glafuri de marmura pentru exterior si interior in termen scurt.

montaj travertin si granit Cluj Napoca| montaj marmura si granit Timisoara| montaj marmura si granit Bucuresti| montaj marmura si granit Oradea| montaj marmura si granit Sibiu| montaj marmura si granit Bistrita|