TRAVERTIN SIBIU

Travertin Sibiu si Rocas Decor va asteapta cu o  gama diversificata de produse.

Travertin-ul este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, podele, baie, terase etc. Oferim produse de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, sa placati gardul sau soclu cu travertin vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte travertin,glafuri exterior si interior,  placaj travertin exterior, mosaic, chiuvete, pavele și medalioane. Avem toate modele de travertin în stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Oradea, Bistrita și Timișoara.

In calitate de producator si importator de travertin , Rocas Decor detine cele mai mari depozite  de piatra naturala din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura alba si neagra, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje andezit fiamat. Multiple dimensiuni si finisaje de piatra decorativa: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem un stoc mare si diversificat de lastre  granit, marmura, travertin, Onix.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie din compozit cuart, blaturi pentru baie din travertin, trepte si contratrepte de marmura , glafuri granit interior si exterior, pervaze. Executam orice alta aplicatie cu piatra naturala personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret travertin in Sibiu si promotii atractive.

                   cere oferta chiar acum !

Mai multe produse din travertin la: ROCAS DECOR

 

Travertin Rocas Decor Sibiu
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Sibiu si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret travertin Sibiu. Rocas Decor executa si monteaza glafuri si trepte de travertin in doar 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra travertin de calitate.

BrasovCluj NapocaConstantaTimisoaraBucurestiIasiCraiovaGalatiPloiestiBrailaOradeaBacauPitestiAradSibiuBaia MareSatu MareRamnicu ValceaPiatra NeamtDrobeta – Turnu SeverinSuceavaTargu JiuTargovisteResitaBistritaSlatinaCalarasiHunedoaraDevaAlba IuliaZalauSfantul GheorgheTurdaMediasSloboziaLugojMedgidiaPetrosaniMiercurea CiucSighetu MarmatieiMangaliaDejCampinaCampulungReghinOdorheiu SecuiescSighisoaraSebesBorsa|