TRAVERTIN SIBIU

Trepte travertin interior la preț bun in Sibiu.  Ideal pentru fațade, trotuare, podele, baie, terase etc. Oferim produse de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, sa placati gardul sau soclu cu travertin vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte travertin,glafuri exterior si interior,  placaj travertin exterior, mosaic, chiuvete, pavele și medalioane. Avem toate modele de travertin în stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Oradea, Bistrita și Timișoara.

 Produsele noastre din travertin, marmura, granit, ardezie, compozit quartz  pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal, podele living, baie, bucatarie, scari, pervaze interior si exterior. Pe plan vertical la placarea de garduri, socluri si fatada casei. Executam blaturi de baie si bucatarie, pervaze, trepte, capace de gard si stalpi, glafuri si orice piese personalizate doreste clientul. Cu mare expirienta am contribuit la amenajarea de hoteluri somptuoase, clădiri de birouri, spa, vile private și clădiri publice. Asiguram întotdeauna realizarea cu succes a fiecărui proiect de design interior și exterior.

     Importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozit mare de trepte travertin interior din Sibiu. Va oferim placaje in toate culorile alb, neagru, bej, maro, antracit, crem, rosu, verde, auriu, gri, pentru placarea pardoselelor. Multe modele de travertin, granit andezit, ardezie multicolora si neagra. Permanent pe stoc cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate, lustruite.

ROCAS DECOR – TRAVERTIN DE CALITATE

Prelucram la comanda  glafuri, blaturi de bucatarie din compozit quartz, trepte si contratrepte, pervaze interior si exterior din granit. In depozitul noastru vei primi preț bun pentru travertin in Sibiu. Furnizarea celor mai bune materiale este întotdeauna garantată. Asiguram livrare la timp si peste tot in tara. Din acest motiv  Rocas este astăzi una dintre cele mai renumite companii de travertin in Romania. Tot anul reusim sa oferim termen scurt de executie pentru blaturi, scari si glafuri in 2-3 zile !

Pentru  protectie si intretinere fata de agentii externi este indicata impermeabilizarea  suprafetelor de piatra naturala. Se face cu solutii speciale STONETECHN pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

Echipa noastră de vânzări va continua să fie disponibilă pentru orice alte întrebări,  cere oferta !

Mai multe  produse

 

Travertin la preț bun in Sibiu
Oferim consultanta  in alegerea de marmura si granit in Sibiu. In cateva minute primiti oferta personalizata pentru  proiectul vostru ! preț mic pentru trepte travertin interior in Sibiu La Rocas Decor.  Executam si montam trepte, blaturi si glafuri de marmura pentru exterior si interior in termen scurt.

Depozit de piatra naturala cu livrarea rapida in: Sibiu, Bucuresti, Calea Turzii, Baciu, Sebes, Alba Iulia, Fagaras, Timisoara, Bistrita, Selimbar, Sura Mare, Cristian, Sacel, Gura Raului, Cisnadioara, Cisnadie, Bradu, Ocna Sibiului, Medias, Sighisoara, Bungard, Gusterita, Bulevardul Muncii, Zalau, Ferneziu, Valea Aurie, Apoldu de Sus, Brasov, Talmaciu, Sibiel, Rasinari, Avrig, Blaj, Orastie, Deva, Simeria, Petrosani, Ramnicu Valcea, Campulung, Targu Jiu,  Agnita, Saliste, Petresti, Paltinis, Tau Bistra, Brezoi, Caciulata, Curtea de Arges, Tarnaveni, Aiud, Teius, Cugir.