GRANIT SIBIU

Granit Sibiu si Rocas Decor va asteapta cu o gama diversificata de produse realizate din granit.

Granitul este o roca vulcanica masiva, cu granulatie grosiera (cu cristale relativ mari).  Granitul este cea mai dura piatra de constructive. Fiind utilizat in multiple aplicatii de mii de ani, de la constructii spectaculoase la statui colosale.

Rezistenta ridicata la zgarieturi sau coroziune il fac de neinlocuit, fiind usor de utilizat in orice proiect. Granitul este utilizat la pavarea străzilor, la construcţia de fântâni si monumente istorice, la placarea pereţilor exteriori sau pentru scările interioare,blaturi de bucatarie, podele etc.

In calitate de producator si importator de piatra naturala Sibiu si Rocas Decor detine cele mai mari depozite de placaje granit din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, ardezie multicolora si placi andezit exterior. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere pervaze,blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte din granit Sibiu , glafuri interior si exterior de marmura, capace de gard. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret granit in Sibiu si promotii atractive.

cere oferta personalizata !

Termen de executie trepte si glafuri in 2-3 zile !

Mai multe modele de granit

 

Granit Rocas Decor Sibiu
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de antracit si granit in Sibiu si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret granit Sibiu. Rocas Decor executa si monteaza glafuri si trepte in doar 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra naturala de calitate.

trepte si glafuri granit  Cluj Napoca| pervaze de marmura Timisoara|trepte din granit fiamat Bucuresti| piatra naturala pentru soclu si gard Oradea| blat de bucatarie din compozit quartz  Sibiu| glafuri de granit pentru exterior si interior Bistrita|