MONTAJ DE PIATRA NATURALA IN SIBIU

Montaj de piatra naturala in Sibiu. Rocas Decor ofera solutia completa pentru dvoastra care include si montajul produselor achizitionate.
Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas decor cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

Montaj piatra naturala Sibiu. Producem si montam lastre de marmura model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale de echipe spesializate si cu experienta. Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura sau granit. Montaj de marmura si granit in Sibiu.

Prelucram la comanda blaturi de bucatarie din quartz si insule de bucatarie. Glafuri pentru interior sau exterior la o gama diversificata de culori de marmura sau travertin. Trepte si contratrepte exterior  la preț micgranit fiamat. De asemenea puteti alege  placari pentru soclu, gard si fatada la exterior de la o gama diversificata de produse.

Pentru a pastra marmura, travertinul, calcarul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala la aspectul initial este indicata impermeabilizarea . Pentru protectia maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor se ocupa Rocas Decor.

Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru intretinerea si reconditionarea pietrei dumneavuastra.

cere oferta personalizata !

Informatii si comenzi    PUPAZA MIHAELA           tel: 0769-026484   mihaela@rocasdecor.ro

Montaj de marmura si granit  Sibiu

Oferim consultanta  in alegerea de marmura si granit in Sibiu. In cateva minute primiti oferta personalizata pentru  proiectul vostru ! preț micpentru travertin in Sibiu La Rocas Decor.  Executam si montam trepte, blaturi si glafuri de marmura pentru exterior si interior in termen scurt.

Montaj profesional de piatra naturala cu livrarea rapida in:

Sibiu, Bucuresti, Calea Turzii, Baciu, Sebes, Alba Iulia, Fagaras, Timisoara, Bistrita, Selimbar, Sura Mare, Cristian, Sacel, Gura Raului, Cisnadioara, Cisnadie, Bradu, Ocna Sibiului, Medias, Sighisoara, Bungard, Gusterita, Bulevardul Muncii, Zalau, Ferneziu, Valea Aurie, Apoldu de Sus, Brasov, Talmaciu, Sibiel, Rasinari, Avrig, Blaj, Orastie, Deva, Simeria, Petrosani, Ramnicu Valcea, Campulung, Targu Jiu,  Agnita, Saliste, Petresti, Paltinis, Tau Bistra, Brezoi, Caciulata, Curtea de Arges, Tarnaveni, Aiud, Teius, Cugir.