MARMURA SI GRANIT IN TARGU MURES

Marmura si granit in Targu Mures.

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Rocas Decor Bistrita detine cele mai mare depozit de piatra naturala din Targu Mures. Va punem la dispozitie diferite modele de placaje granit fiamat sau lostruit si placi de marmura neagra si alba. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. Avem lastre mari de granit si travertin din care decupam la dimensiunile clientilor trepte,blaturi si pervaze.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie de compozit quartz, trepte si contratrepte de marmura bej si antracit , glafuri interioare si exterioare de granit,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț micpentru marmura si granit in Targu Mures. Stocuri mari si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta acum !

Marmura si granit Beclean Rocas Decor 

Marmura si granit Bistrita, va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de travertin exterior si granit fiamat in Bistrita si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin Bistrita. Rocas Decor executa si monteaza glafuri si trepte in doar 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra naturala de calitate.

cere oferta acum !

BrasovCluj NapocaConstantaTimisoaraBucurestiIasiCraiovaGalatiPloiestiBrailaOradeaBacauPitestiAradSibiuBaia MareSatu MareRamnicu ValceaPiatra NeamtDrobeta – Turnu SeverinSuceavaTargu JiuTargovisteResitaBistritaSlatinaCalarasiHunedoaraDevaAlba IuliaZalauSfantul GheorgheTurdaMediasSloboziaLugojMedgidiaPetrosaniMiercurea CiucSighetu MarmatieiMangaliaDejCampinaCampulungReghinOdorheiu SecuiescSighisoaraSebesBorsa|