Compozit Quartz Sibiu

Quartz compozit pret in Sibiu ,  combina frumusetea piatrei naturale cu utilitatea si durabilitatea. Aceste materiale din compozit cuart nu se zgarie, nu se pateaza, rezista la temperaturi extreme, nu isi pierd in timp nuanta initiala si au o lunga durata de viata.

Quartz compozit la preț bun in Sibiu.  Ideal pentru blaturi de bucatarie si baie, scari interioare si glafuri. Dacă doriți să vă remodelați casa sa placati living, bucatarie sau baie vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte travertin,glafuri,  placaje. Avem toate modele de quartz pe stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Oradea, Bistrita și Timișoara.

Quartzul compozit este un material neporos, deci foarte usor de intretinut, si igienic. Pe suprafata acestuia nu raman pete, avand  absorbţie zero  (materialul nu lasa apa, respectiv lichidele, sa patrunda in structura). Este de asemenea deosebit de rezistent la socuri si zgarieturi!

     Importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozit mare de Quartz compozit pret din Sibiu. Va oferim placaje in toate culorile alb, neagru, bej, maro, antracit, crem, rosu, verde, auriu, gri, pentru placarea pardoselelor. De asemenea oferim multe modele de travertin, granit andezit, ardezie multicolora si neagra. Permanent pe stoc cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate, lustruite.

ROCAS DECOR – QUARTZ COMPOZIT DE CALITATE

Prelucram la comanda  glafuri, blaturi de bucatarie din quartz, trepte si contratrepte, pervaze interior si exterior din granit. In depozitul noastru vei primi preț bun pentru travertin in Sibiu. Furnizarea celor mai bune materiale este întotdeauna garantată. Asiguram livrare la timp si peste tot in tara. Din acest motiv  Rocas este astăzi una dintre cele mai renumite companii de quartz in Romania. Tot anul reusim sa oferim termen scurt de executie pentru blaturi, scari si glafuri in 2-3 zile ! Materialul este produs de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m.

Echipa noastră de vânzări va continua să fie disponibilă pentru orice alte întrebări,  cere oferta !

 

Blat de bucatarie din compozit quartz in Sibiu la preț bun
Oferi consultanta  in alegerea de quartz compozit pret si granit in Sibiu. In cateva minute primiti oferta personalizata pentru  proiectul vostru ! preț mic pentru compozit cuart in Sibiu La Rocas Decor.  Executam si montam trepte, blaturi si glafuri de quartz compozit pentru exterior si interior in termen scurt.

Depozit de piatra naturala cu livrarea rapida in:

Sibiu, Bucuresti, Calea Turzii, Baciu, Sebes, Alba Iulia, Fagaras, Timisoara, Bistrita, Selimbar, Sura Mare, Cristian, Sacel, Gura Raului, Cisnadioara, Cisnadie, Bradu, Ocna Sibiului, Medias, Sighisoara, Bungard, Gusterita, Bulevardul Muncii, Zalau, Ferneziu, Valea Aurie, Apoldu de Sus, Brasov, Talmaciu, Sibiel, Rasinari, Avrig, Blaj, Orastie, Deva, Simeria, Petrosani, Ramnicu Valcea, Campulung, Targu Jiu,  Agnita, Saliste, Petresti, Paltinis, Tau Bistra, Brezoi, Caciulata, Curtea de Arges, Tarnaveni, Aiud, Teius, Cugir.