Uncategorized

3 întrebări de pus înainte de a folosi piatra naturală în bucătăria ta

3 întrebări de pus înainte de a folosi piatra naturală în bucătăria ta

blat compozit Calacatta Amnis Sibiu
blat compozit Calacatta Amnis Sibiu

 

Piatra naturală joacă un rol proeminent în multe renovări de bucătărie. Iată trei întrebări de luat în considerare atunci când alegeți o piatră pentru proiectul dvs. de bucătărie.

 

compozit crystal absolut white
compozit crystal absolut white

1.  Cum se va comporta piatra?

Profesionistii sunt de parare că cea mai importantă întrebare care trebuie adresata este despre porozitatea pietrei naturale pe care doriți să o utilizați. Aceasta proprietate dicteaza cat de usor este de intretinut piatra.

Se recomandă materialele compacte, cum ar fi granitul sau compozitul, pentru durabilitate și întreținerea scăzută. Absorbtia foarte scazuta a acestor materiale face ca spatiul imbracat in ele sa devina unul steril si face posibila folosirea nuantelor foarte deschise intr-un spatiu atat de expus la patare.

 

  1. Cât de durabila este piatra?

Un alt lucru important de luat în considerare este durabilitatea pietrei. Tipul de piatră naturală pe care o alegeți într-o bucătărie va dicta modul în care locuiți în spațiu, spun specialistii. Cele mai recomandate sunt compozitul si granitul, deoarece au multe dintre caracteristicile pe care proprietarii de case și le doresc – durabilitate și o întreținere relativ scăzută.

 

Compozit Classic Ice cu fuste
Compozit Classic Ice cu fuste

3.  Cât de groasa este placa de piatră naturală?

În cele din urmă, pe lângă densitatea și rezistența pietrei, ar trebui să luați în considerare grosimea plăcii. O grosime de 2 cm va ofera duritatea necesara, iar daca doriti un aspect mai masiv, puteti opta pentru accesorii care ofera impresia vizuala de blat masiv, fara a incarca greutatea blatului.

 

 

 

In concluzie, mulți oameni sunt atrași de piatra naturală deoarece este unica. Nici o placă nu este la fel cu cealaltă, ceea ce înseamnă că veți avea întotdeauna o bucătărie unică.  „Piatra naturală este ca și cum ai privi arta: întotdeauna găsești altceva de privit, un alt detaliu pe care s-ar putea să-l fi ratat când l-ai șters după micul dejun”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *