Uncategorized

Băi placate cu travertin: idee bună sau idee rea?

travertin baie Sibiu

Băi placate cu travertin: idee bună sau idee rea?

baie travertin Sibiu
baie travertin Sibiu

 

În ultimii ani, tot mai mulți proprietari de case au apreciat piatra naturală și o folosesc pentru cât mai multe aplicații.

Acest lucru este valabil în special în băile în care piatra naturală poate fi folosită pentru pardoseli împreună cu alte aplicații, cum ar fi mozaicuri de perete și înconjurătoare de cadă.

O piatră naturală care este deosebit de populară pentru băi este travertinul. Mulți proprietari de locuințe o aleg pentru caracterul său elegant și pentru variatiile atractive de culoare, venaturi și modele.

 

 

Puteți utiliza dale de travertin pentru băi?

Răspunsul scurt este: da!

Depinde doar de ce tip de finisaj alegeți și dacă este instalat corect. Dacă ați făcut corect, veți constata că travertinul este una dintre cele mai potrivite pietre pentru băi.

 

 

travertin baie Sibiu
travertin baie Sibiu

Cine spune că nu poți?

Utilizarea travertinului în baie este o problemă destul de contestată și este un motiv de confuzie pentru mulți, în special pentru cei care sunt noi în designul băii.

Motivul pentru aceasta este că travertinul este cunoscut a fi un tip poros de piatră naturală.

Acest lucru îi determină pe oameni să creadă că nu este practic pentru zonele în care apa este aproape întotdeauna prezentă.

 

 

Placi de travertin potrivite pentru baia ta

Experții spun că cele mai bune finisaje pentru  travertin, utilizate pentru băi, sunt finisajele mate sau periate.

Aceste două finisaje sunt ideale pentru băi, deoarece sunt capabile să reziste la scurgeri.

 

Placi de travertin in zona dusului

Pentru a utiliza travertin în duș și în alte zone cu umiditate ridicată, este important să-l sigilați corect cu un tratament de etanșare adecvat. Acest lucru va împiedica travertinul să absoarbă apă (travertinul este o piatră poroasă până la urmă) și il va face mai ușor de întreținut.

Faceți timp pentru a găsi un montator de încredere pentru  travertinul din baia dvs., deoarece cheia succesului plăcilor de baie stă si în montaj.

Alegerea travertinului pentru baie nu se termină pe podele sau pereți. Travertinul este folosit și în corpurile de baie, cum ar fi chiuvete și cadă.

 

Cabina dus travertin light
Cabina dus travertin light

De ce travertin?

 

Placajul de travertin este o alegere excelentă pentru băi nu numai datorită frumuseții sale, ci și pentru întreținerea simplă.

Travertinul în băi este ușor de curățat și prezintă cu greu pete de apă și spumă de săpun.

Un burete funcționează suficient de bine pentru a îndepărta aceste pete încăpățânate.

 

 

Deoarece există o mulțime de culori și modele de gresie din travertin, opțiunile dvs. de design pentru baie sunt aproape interminabile.

Suntem siguri că veți găsi o culoare și un model care să se potrivească cu designul dorit daca parcurgeți selecția de plăci de travertin de la Rocas Decor.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *